Top 4 Indiase Restaurants in De Buurt Van Redlight District, Amsterdam

Indiase Restaurants Amsterdam

 

Nou, als je geen kinderen hebt die met hun nieuwsgierige vragen komen, kan deze locatie leuk zijn om rond te hangen in Amsterdam. Trouwens, heb je Red Light Secrets, het Prostitutiemuseum, bezocht? Vervolgens loop je door de steegjes van de Wallen en heb je gemakkelijk toegang tot vegetarisch en niet-vegetarisch Indiaas eten in Amsterdam. Als u in de buurt bent van de Oude Kerk, de Nieuwmarkt, het Erotisch Museum en Red Light Secrets, zijn de volgende Desi-restaurants op loopafstand.

Samrat Indian Restaurant

Je hebt veel keuze uit de beste Indiase Restaurants Amsterdam. Als je op de Wallen van Amsterdam bent. Populaire Kip- en Paneergerechten in Amsterdam zijn te bestellen bij Samrat Indian.

Adres: Bethaniëndwarsstraat 17, 1012 CB Amsterdam
Tijden: Opent om 13:00 uur
Gemiddelde kosten voor 2 - € 28

Ganesha Indian Restaurant

Ganesh Indian Restaurant serveert geweldige gerechten en keukens waardoor je weer verliefd wordt op Amsterdam. De straten van Amsterdam verwelkomen toeristen van over de hele wereld en maken het zo tot een geweldige bestemming met multicultureel toerisme. Enkele populaire Indiase gerechten van dit restaurant zijn: Paneer Makhni, Butter Chicken, Butter Naan.

Adres: Geldersekade 5 HS, 1011 EH Amsterdam, Nederland
Tijden: Opent om 17:00 uur
Gemiddelde kosten voor 2 - € 30


Voorgesteld lezen: 5 Beste Indiase Restaurants Amsterdam


Restaurant Kamasutra

De specialiteit van dit Indiase restaurant Amsterdam is dat ze bij alle currygerechten rijst serveren. Ook worden alle Tandoori gerechten geserveerd met Basmati Rijst, Salade en Daal. Boterkip, Matar Paneer, Naan zijn enkele van de dingen om te proberen.

Adres: Lange Niezel 9, 1012 GS Amsterdam, Nederland
Tijden: Opent om 14.00 uur
Gemiddelde kosten voor 2 - € 35

Gandhi Restaurant

Raak alsjeblieft niet in de war, want er zijn twee vestigingen van dit Indiase restaurant Amsterdam. De hieronder genoemde is in de buurt van de Wallen. Shahi Paneer, Butter Chicken, Naan zijn enkele van de Indiase gerechten die je niet mag missen om te proeven.

Adres: Damrak 54, 1012 LL Amsterdam, Nederland
Tijden: Opent om 12.00 uur
Gemiddelde kosten voor 2 - € 28

Comments