Beste Indiase Restaurants in Amsterdam Om In Te Dineren!

beste Indiase restaurants in Amsterdam

 

Amsterdam heeft een overvloed aan uitstekende internationale restaurants, waaronder veel geweldige plekken om Indiaas eten te eten, van ingehouden curryhuizen tot verfijnde eetgelegenheden. Om curryliefhebbers te helpen hun weg naar Amsterdam te vinden, de volgende gids voor de beste Indiase restaurants in de stad.

Lijst met enkele van de beste Indiase restaurants in Amsterdam:

1. Samrat Indian Restaurant - Samrat Indian Restaurant is een van de beste Indiase restaurants in Amsterdam die een breed scala aan Indiase gerechten serveert, waaronder vlees, zeevruchten en vegetarische opties. Gasten kunnen genieten van klassiekers zoals Lamb Rogan Josh, Chicken Tikka Masala of Vegetable Korma, evenals zoete lekkernijen bestaande uit ijs en Mango Kulfi. Het tarief kan worden aangevuld met wijn, bier, sterke drank, cider en sap. Het restaurant biedt ook een afhaalservice en kan een verscheidenheid aan privé-evenementen verzorgen.

2. Ashoka Restaurant - Ashok Restaurant heeft een sterke basis in de stad. Traditionele curry's, vegetarische gerechten en de beroemde tandoor zijn enkele van de dingen die u hier moet proberen voor een maaltijd! Dit is een van de Indiase restaurants in Amsterdam Centraal, handig voor iedereen.

Voorgesteld lezen: Uit Eten Met Een Klein Budget Bij Het Beste Indiase Restaurant in Amsterdam


3. Memories of India - Een brede selectie van milde, hete en superpittige gerechten is beschikbaar in het restaurant, inclusief gerechten die zowel nieuwelingen als Indiase koks en doorgewinterde curryliefhebbers zullen aanspreken.

4. Kohinoor Restaurant - Het menu van het restaurant is verdeeld in verschillende secties die zijn gewijd aan specifieke kookstijlen of currybases, zoals lamsvlees, kip en groenten. Het is ook mogelijk om afhaalmaaltijden te bestellen bij Koh-e-Noor en thuis te genieten van de overheerlijke curry of tandoori gerechten van het restaurant.

5. Pind Punjabi - Het restaurant positioneert zichzelf als een verlengstuk van de keuken van een Indiaas huis en diners en gasten kunnen genieten van authentiek Indiaas eten met familie en vrienden in een ongedwongen, huiselijke, leuke sfeer! Het menu is een genot voor zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten. Favorieten hier zijn dal makhani, korma en gemengde boter, Indiaas brood.

 

Klik hier om uw tafel te reserveren bij het beste Indiase restaurant van Amsterdam

Comments