Top 5 Beste Indiaas Restaurant Amsterdam

 
beste Indiaas restaurant Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland staat Amsterdam vooral bekend om zijn cultuur, adembenemende schoonheid, excentrieke musea en gastvrije sfeer, die elk jaar hordes toeristen trekken. Een ander uniek kenmerk is dat het meer dan 150 grachten heeft. Maar dat is niet alles. Het heeft zelfs een uitstekende eetcultuur, vooral de Indiase keuken. Het is geen verrassing dat Indiase gerechten een van de lekkerste keukens ter wereld zijn. Bovendien kan het voor de Indiaan in jou moeilijk zijn om tijdens je vakantie weg te blijven van Indiaas eten. Of het nu gaat om een ​​conventionele huisgemaakte maaltijd die u aan het snijden bent, of een vurig hete Indiase curry, of een Indiaas gerecht met een eigentijds tintje, u vindt het hier allemaal. Scroll dus naar beneden voor meer informatie over de beste Indiaas restaurant Amsterdam, Nederland.

1. Ganesha Indian Restaurant

Ganesha Indian Restaurant serveert verrukkelijke Indiase gerechten en heeft een sterke schare fans in Amsterdam. Je kunt deze plek gemakkelijk bereiken omdat deze vlakbij het Centraal Station ligt. Of je nu een niet-vegetarisch of een vegetariër bent, dit restaurant biedt een overheerlijk menu vol Indiase smaken. Je moet de gerechten proberen zoals kip tikka tandoori, lamssaag, seekh kekbab, paneer saag, peshawari naan. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen de koks behendig de voorbereidingen treffen om aan uw verwachtingen te voldoen. De ambiance van het restaurant en de prachtige inrichting geven het een traditionele uitstraling. Veganistische opties zijn ook beschikbaar.

Adres: Geldersekade 5 HS, 1011 EH Amsterdam, Nederland

Website: https://indianrestaurantganesha.com/

Openingstijden: 17.00 - 23.00 uur (dagelijks)

2. Indian Roti Room

In restaurant India Roti Room wacht u een heerlijke ervaring. In de loop der jaren heeft dit restaurant een enorme aanhang verzameld voor het geven van een eigentijdse draai aan de klassieke Indiase bereidingen. Het hoogtepunt is de fantastische reeks naans en rotis. Geniet van zachte en vers bereide aloo kulcha, ui kulcha, knoflook naan, peshawari naan, paratha, roti en meer om te combineren met vegetarische en niet-vegetarische curries. Anders dan dit, zijn er tandoori-gerechten en desserts. Je kunt beginnen met de knapperige en smakelijke uienbhajee. India Roti Room, gelegen in de buurt van de oevers van de rivier de Amstel, is smaakvol ontworpen, heeft een onberispelijke service en zorgt ervoor dat u met een glimlach vertrekt.

Adres: Eerste Oosterparkstraat 67-71, 1091 GW Amsterdam, Nederland

Website: https://indiarotiroom.nl/

Openingstijden: 15.00 - 23.00 uur (dagelijks)

 

Voorgesteld lezen: Top 4 Indiase Restaurants in De Buurt Van Redlight District, Amsterdam


3. Bollywood Indian Restaurant

Geïnspireerd door de prachtige Indiase filmindustrie, zorgt Bollywood Indian Restaurant voor een 'dine like a star'-ervaring. De zithoek is comfortabel en de muren zijn voorzien van prachtige schilderijen van klassieke Bollywood-films. Elk gerecht is tot in de perfectie bereid om de meest veeleisende smaakpapillen tevreden te stellen. Bollywood biriyani, knoflook naan met kip saag, boti kebab, kip tikka zijn enkele van de meest heerlijke keuzes. Er zijn veganistische, glutenvrije en vegetarische lekkernijen, en veel om in het menu te duiken. Combineer je maaltijd met een lekker drankje en sluit af met een zoete noot met rasmalai of Gulab Jamun. Een ander opvallend kenmerk is dat ze op hete borden worden geserveerd, zodat het eten warm blijft.

Adres: Lange Leidsedwarsstraat 108 1017 NN, Amsterdam Nederland

Website: http://restaurantbollywood.nl/

Openingstijden: 15.00 - 23.00 uur (dagelijks)

4. Indian Restaurant Natraj

Natraj Indian Restaurants is een echte traktatie voor uw smaakpapillen. Je wordt verwelkomd met een verslavend scala aan Indiase smaken, deze stelt nooit teleur. Het heeft een levendige sfeer en het personeel doet er alles aan om je te verwelkomen. De rijke smaken en het aroma van de perfect gekruide curry's en hapjes zullen uw eetlust verhogen. Geniet van delicatessen zoals plantaardige pakora, madras-kip, kadhai-kip, fish tikka tandoori en nog veel meer. Bekijk de speciale menu's van Natraj, die op zichzelf al gezonde maaltijden zijn. Het dessertgedeelte is ook even verleidelijk, met rasgulla, mangokulfi en rasmalai.

Adres: Transvaalstraat 5, 1092 HA Amsterdam, Nederland

Website: https://www.natrajindianrestaurant-amsterdam.nl/

Openingstijden: ma - wo & za - zo: 12.00 - 22.00; Do - Vr: 14.00 - 22.00 uur

5. Samrat Indian Restaurant

Wil je een perfecte gezonde maaltijd met traditionele Indiase kruiden, dan is Samrat Indian Restaurant de plek! Een onberispelijke service, heerlijke Indiase smaken maken dit restaurant een perfect Indiaas restaurant in Amsterdam. De sfeer is gezellig en de service is snel en vriendelijk. Het belangrijkste kenmerk van Samrat Indian Restaurant is dat het geliefd is bij zowel de lokale bevolking als toeristen! Omdat het een van de beste Indiase restaurants is, evenals goedkope Indiase restaurants Amsterdam, is het in de weekenden behoorlijk druk!

Adres: Bethaniendwarsstraat 17, 1012 CB Amsterdam, Nederland

Website: https://samratrestaurant.nl/

Openingstijden: 13:00 - 23:00 (dagelijks)

Comments